Com traspassar qüestionaris d’una aula Moodle a una altra (del mateix curs acadèmic)

NOTA. Cal tenir en compte que, a més del qüestionari o qüestionaris seleccionats, es traspassarà el banc de preguntes complert que hi hagi a l’aula d’origen.

Els passos a seguir son els mateixos que se segueixen per importar continguts d’una aula a una altra (del mateix any acadèmic). En aquest cas però, caldrà seleccionar únicament els qüestionaris i el banc de l’aula. Consulteu l’entrada Com importar material d’una aula Moodle a una altra (del mateix curs acadèmic) si teniu dubtes sobre com importar continguts.

A l’aula de destí, i un cop seleccionat el curs des del qual voleu importar els continguts (seguint els passos de l’entrada anterior),

• Marqueu les caselles
    • Inclou les activitats i els recursos i
    • Inclou el banc de preguntes.

Opcions per importar els qüestionaris d'una aula Moodle a una altra

• Feu clic a Següent per veure el llistat d’activitats i recursos.
  • A l’inici d’aquesta pantalla, a Selecciona, feu clic a l’enllaç Cap per desmarcar totes les opcions.
  • Seleccioneu els qüestionaris que voleu importar. És molt important que la resta d’elements quedin desmarcats per evitar problemes a l’aula de destí.
  • Feu clic sobre el botó Següent, situat al final de la pàgina.
  • Reviseu que únicament estan marcats els elements correctes. En cas que no sigui així, podeu tornar a la pantalla anterior fent clic sobre el botó Previ, situat al final de la pàgina.

• En cas que tot sigui correcte, feu clic sobre el botó Fes la importació, situat al final de la pàgina. La durada del procés d’importació varia en funció del volum seleccionat.

Botó per fer la importació de material

• Quan hagi finalitzat, feu clic sobre el botó Continua per tornar a l’aula destí.