Com crear una tasca

• Activeu l’edició de l’aula.
  • Feu clic sobre el botó Afegeix una activitat o un recurs, de la secció corresponent.

Afegir una activitat o un recurs

• Seleccioneu l’activitat Tasca i feu-hi clic a sobre per crear-la.

Afegir una tasca

• Ompliu el camps Nom de la tasca i Descripció. Marqueu l’opció Mostra la descripció en la pàgina principal del curs, si és això el que voleu.

DISPONIBILITAT

• Si s’escau, definiu les dates corresponents.

Configuració de la disponibilitat de la tasca

TIPUS DE TRAMESA

• Podeu definir el tipus de tramesa que ha de realitzar l’estudiant. Pot ser:
    • un text en línia,
    • un o més fitxers a trametre. En aquest cas podreu establir-ne el nombre màxim i el tipus de fitxer permès.

Definició del tipus de tramesa: en línia o tramesa de fitxers

PARÀMETRES DE LA TRAMESA

• Si s’escau, podreu demanar a l’estudiant que faci clic a un botó de tramesa. A partir d’aquest moment la tasca es considerarà lliurada. Altrament, el seu estat serà Esborrany.
  • En cas de no existir el botó de tramesa, la tasca es considerarà lliurada un cop arribada la data límit. Es considerarà com a lliurat la darrera versió pujada a l’activitat.

Configuració del tipus de tramesa: requerimento o no de botó de tramesa

TIPUS DE LLIURAMENT: INDIVIDUAL O GRUPAL

Podreu definir també si el lliurament és individual o grupal.

Lliurament individual

En aquest cas cada estudiant lliura el seu treball.

• Els estudiants trameten en grups (apartat Paràmetres de la tramesa en grup), seleccioneu No.

Selecció de lliurament individual

• A Mode de grups (apartat Paràmetres comuns de mòduls) seleccioneu Sense grups.

Mode de grups: sense grups

Lliurament grupal

En aquest cas el treball es realitza en grup i només el lliura una persona del grup. La qualificació es replica a totes les persones del mateix grup.

• Els estudiants trameten en grups (apartat Paràmetres de la tramesa en grup), seleccioneu .

Selecció de lliurament grupal

• A Mode de grups, seleccioneu Grups visibles (per exemple).

Mode de grups: Grups visibles

Per finalitzar, feu clic sobre el botó Desa els canvis i torna al curs.