Alguns errors a l’importar a l’aula notes copiades d’un fitxer Excel

Si esteu important notes a l’aula virtual copiades d’un Excel i us retorna un error algunes de les possibles causes son:

• El format de les notes que heu copiat des de l’Excel no tenen el format adequat: si hi ha decimals, assegureu-vos que heu utilitzat el punt com a separador, en lloc de la coma.
  • Al darrer pas de la importació heu indicat que la columna on apareixen els NIUs a l’Excel ha de correspondre’s amb el camp Número ID – no confondre amb ID d’usuari.

Trobareu tota la informació pas a pas a l’entrada Com publicar de forma fàcil i ràpida les notes des d’un Excel.