Si disposeu d’un equip Teams vinculat a una aula Moodle podeu convocar a totes les persones participants d’aquest equip i enregistrar-ne la classe.

Un cop finalitzat l’enregistrament el vídeo s’emmagatzemarà a una carpeta del canal de l’equip (Recordings > Solo vista), on l’estudiant podrà únicament visualitzar-lo. Si sou propietaris de l’equip podreu decarregar-lo i gestionar-lo.

Descarregar la guia