Com consultar les Qualificacions

Les notes que podeu consultar a les vostres aules Moodle poden ser el resultat d’un qüestionari, la nota d’un lliurament (tasca), la nota d’un taller,… o bé, les notes introduïdes manualment pel professorat.

Des de la pàgina principal del curs feu clic a l’enllaç Qualificacions,

Accedir a qualificacions (estudiant)

Directament veureu les notes de l’aula Moodle a la que heu accedit.

Vista de les qualificacions (estudiant)

Desplegant el menú Informe d’usuari i seleccionant l’opció Informe resum podreu també:

• veure un resum de la qualificació total a les aules Moodle de les quals en sou estudiant,
  • accedir a una altra a la que participeu com estudiant.

UNA ALTRA MANERA D’ACCEDIR A LES QUALIFICACIONS

També podeu accedir-hi fent clic sobre el vostre nom (cantonada superior dreta), desplegant el menú de persona usuària i seleccionant Qualificacions.

Menú de persona usuària (estudiant)