Com enviar un missatge a tot l’alumnat

Feu clic sobre Participants, desplegueu el menú del filtre i seleccioneu Rol: Estudiant. Espereu a que es recarregui la pàgina.

Aneu al final de tot de la pàgina del llistat dels estudiants i feu clic sobre el botó Selecciona tot.

Seguidament, seleccioneu del menú desplegable Amb les persones usuàries seleccionades… l’opció Envia un missatge.

Escriviu el vostre missatge i feu clic sobre el botó Envia missatge a X persones.

S’enviarà automàticament una còpia del missatge a la bústia del correu electrònic que tinguin els estudiants al seu Perfil.

El missatge original quedarà desat a l’eina Missatgeria de Moodle.