Modificar el perfil de persona usuària de Moodle

Cada persona usuària, independentment del seu rol, té accés a l’edició del seu perfil personal. Per realitzar aquesta acció cal accedir al desplegable del Menú de persona usuària, i fer clic sobre Perfil.

Després, feu clic sobre Edita el perfil.

Enllaç per editar el perfil de la persona a l'aula

Dels camps que apareixen, els més importants són:

• Adreça electrònica: permet definir una adreça de correu (alternativa a la institucional), a on es rebran totes les notificacions.
  • Mostra l’adreça electrònica: permet definir la visibilitat de la vostra adreça electrònica.
  • Imatge de l’usuari/a: permet pujar una imatge que servirà per representar-vos a l’aula.

La resta de seccions són informació complementària que podeu omplir per a què sigui consultable per la resta de persones usuàries amb els que compartiu les aules.

La descripció del perfil d’una persona usuària és consultable des de qualsevol lloc de l’aula a on aparegui el vostre nom, ja que aquest està enllaçat a la pàgina d’informació del perfil.

NOTA: per aplicar els canvis recordeu fer clic al botó Actualitza el perfil.