Com canviar l’idioma d’una aula virtual

Podeu modificar l’idioma en el que visualitzeu l’aula. Però teniu en compte que els continguts es mostraran en el mateix idioma en el que s’han creat i publicat a l’aula.

Per canviar l’idioma de l’aula cal que:

• Accediu al menú de persona usuària.
  • Seleccioneu l’opció Idioma.
  • Escolliu l’idioma en el que voleu visualitzar les eines i menús de l’aula, al Selector d’idioma.

Enllaç per canviar l'idioma a l'aula

COM IMPOSAR L’IDIOMA DE L’AULA

Si sou docents i, per algun motiu en concret us interessa que l’alumnat vegi l’aula (eines i menús) en un idioma determinat podeu fixar-lo per a totes les persones participants de l’aula.

Opcions de la secció Aparença (a Paràmetres de l'aula)

• Feu clic al desplegable del camp Imposa idioma i seleccioneu-ne l’idioma desitjat. Si seleccioneu No imposis, cada persona usuària veurà l’aula en l’idioma que tingui definit dins el seu propi perfil.
  • Per finalitzar, deseu-ne els canvis.