Com visualitzar l’aula Moodle amb un rol en concret?

Si sou docents podeu visualitzar l’aula amb un rol en concret. A l’aula aquesta acció s’anomena Canviar de rol.

NOTA. Tingueu en compte que, si escolliu l’opció estudiant podreu visualitzar-la com un/a estudiant però si realitzeu algun qüestionari els resultats del mateix no quedaran desats a l’aula.

Per canviar de rol:

• Feu clic sobre el vostre perfil (cantonada superior dreta) i seleccioneu l’opció Canvia rol a….

Vista del menú de persona usuària

• Feu clic sobre el rol corresponent.

Automàticament tindreu la vista escollida.

Per tornar al vostre rol, feu clic de nou sobre el vostre perfil (cantonada superior dreta) i seleccioneu l’opció Torna al meu rol normal.