Com afegir estudiants a un grup manualment

Per afegir estudiants manualment a un grup de l’aula (grup diferent a grup de docència de Sigma, TCS, FORM, ALTI o PFTI), ho podeu fer accedint a Participants > Grups. Consulteu l’entrada On configuro els grups i agrupaments de l’aula Moodle? si no recordeu com fer-ho.

• Seleccioneu el grup al qual voleu afegir estudiants i feu clic a Afegeix/suprimeix persones usuàries.

Selecció de grup i botó per afegir-hi estudiants

• A la columna de la dreta apareixeran les persones que podeu assignar al grup escollit. Seleccioneu-ne o més, les que necessiteu, i feu clic a Afegeix.

Afegir estudiant

• Aquestes persones quedaran automàticament assignades al grup escollit (no es desassignaran dels altres grups dels quals en formen part també).
  • Per finalitzar feu clic al botó Torna a grups.

Botó per tornar a grups