Wooclap. Com creo un esdeveniment?

Podeu crear esdeveniments de diferents maneres. Si es tracta d’una activitat per a la votra aula, la manera més senzilla és:

1. creació de l’esdeveniment a l’aula (entorn de Moodle),
  2. configuració del mateix (entorn de Wooclap): qui hi tindrà accés, les preguntes que es visualitzaran, si establiu un temps límit de resposta, entre d’altres.

1. CREACIÓ DE L’ESDEVENIMENT A L’AULA

Per crear un esdeveniment de Wooclap,

• Seguiu els passos per afegir una activitat o un recurs a l’aula i seleccioneu l’activitat Wooclap,
  • Introduïu el nom de l’activitat,
  • Si cal, configureu la resta de camps que us apareixen,
  • Feu clic a Desa els canvis i torna al curs per desar-ne la configuració.

Botó per desar els canvis

2. CONFIGURACIÓ DE L’ESDEVENIMENT

Un cop a l’aula, accediu a l’activitat que heu creat.

Immediatament sereu redirigits a l’entorn Wooclap, des d’on podreu gestionar l’esdeveniment i veure’n els resultats.

Wooclap: una vista general del dashboard