UAB Logotip del Campus Virtual

Com traspassar qüestionaris d’una aula Moodle a una altra (de diferents cursos acadèmics)

NOTES

  1. Cal tenir en compte que, a més del qüestionari o qüestionaris seleccionats, es traspassarà el banc de preguntes complert que hi hagi a l’aula d’origen.
  2. S’explica com traspassar qüestionaris d’una aula del curs 2021-22 i/o 2022-23 a una aula del curs 2023-24.

 

PAS 1. CÒPIA DE SEGURETAT DELS QÜESTIONARIS I DEL BANC DE L’AULA

Els passos a seguir son els mateixos que se segueixen per traspassar continguts d’una aula a una altra (de diferents anys acadèmics). En aquest cas però, caldrà seleccionar únicament els qüestionaris i el banc de l’aula al fer la còpia de seguretat. Consulteu l’entrada Com traspassar material d’una aula Moodle d’un curs anterior al nou curs acadèmic si teniu dubtes sobre com importar continguts.

A l’aula d’origen, i un cop seleccionada l’opció de realitzar-ne una còpia de seguretat (seguint els passos de l’entrada anterior),

  • Marqueu les caselles
    • Inclou les activitats i els recursos i
    • Inclou el banc de preguntes.

Còpia de seguretat de qüestionaris

  • Feu clic a Següent per veure el llistat d’activitats i recursos.
  • A l’inici d’aquesta pantalla, a Selecciona, feu clic a l’enllaç Cap per desmarcar totes les opcions.
  • Seleccioneu els qüestionaris que voleu importar. És molt important que la resta d’elements quedin desmarcats per evitar problemes a l’aula de destí.
  • Feu clic sobre el botó Següent, situat al final de la pàgina.
  • Reviseu que únicament estan marcats els elements correctes. En cas que no sigui així, podeu tornar a la pantalla anterior fent clic sobre el botó Previ, situat al final de la pàgina.

  • En cas que tot sigui correcte, feu clic sobre el botó Fes la còpia, situat al final de la pàgina. La durada del procés d’importació varia en funció del volum seleccionat.

Botó per fer una còpia de seguretat

 

PAS 2. RESTAURACIÓ DE LA CÒPIA DE SEGURETAT A L’AULA DEL NOU CURS ACADÈMIC

Un cop realitzada i descarregada al vostre ordinador la còpia de seguretat dels qüestionaris que voleu traspassar només necessiteu restaurar-la a la nova aula. Els passos a seguir son els mateixos que en la restauració d’una còpia de seguretat de tota l’aula. Podeu consultar l’entrada Com traspassar material d’una aula Moodle d’un curs anterior al nou curs acadèmic si necessiteu ajuda.

To top