Com exportar el banc de preguntes d’una aula virtual

Per exportar el banc de preguntes d’una aula virtual cal que:

• Accediu al banc de l’aula que voleu exportar. (Consulteu l’entrada On és el banc de preguntes?)
  • Feu clic a Preguntes per desplegar-ne les opcions.
  • Escolliu Exporta.

Accés a exportar banc

• Escolliu el format del fitxer desitjat (recomanació: Format XML de Moodle).
  • Seleccioneu la categoria mare, del curs, per exportar tot el banc de l’aula. O escolliu una categoria per exportar-ne únicament les preguntes que conté.
  • Per acabar feu clic al botó Exporta preguntes a un fitxer.

Formulari per exportar les preguntes del banc de l'aula