Com fer invisible una secció

A l’aula podeu ocultar una secció, de manera que l’estudiant, en accedir-hi, en veu el títol en gris, però no el contingut.

En ocasions però, podeu trobar més adient que la secció es mostri completament invisible: l’estudiant no en veurà ni el títol, mentre estigui oculta.

Per configurar-ho:

• Accediu a la pàgina principal de l’aula i feu clic a Paràmetres.

Editar paràmetres de l'aula

• Desplegueu la secció Format de curs.
  • A Temes ocults seleccioneu l’opció Els temes ocults son completament invisibles.

Com fer invisible un tema o secció

• Deseu-ne els canvis per fer-los efectius.