Com definir el nombre i la mida màxima dels fitxers adjunts a un fòrum

Per defecte, quan es crea una activitat de fòrum, la mida màxima dels fitxers que poden adjuntar els estudiants a cada aportació és de 500Kb. Si voleu incrementar aquest límit seguiu les instruccions:

• Feu clic sobre el fòrum.
  • Feu clic sobre el menú desplegable de la rodeta >Edita paràmetres.

• A la secció Comptador de fitxers adjunts i paraules, seleccioneu la mida desitjada al menú desplegable Mida màxima dels fitxers adjunts i deseu els canvis.