Com desactivar les notificacions que rebo de Moodle al meu correu electrònic

Per desactivar els correus d’avís de Moodle, que rebeu a la bústia del vostre correu electrònic, accediu al vostre Perfil i feu clic a Preferències.

Seguidament, feu clic a Preferències de les notificacions.

Per a cada element, activeu (On) o desactiveu (Off) la columna de Correu electrònic en funció de les vostres preferències. Els canvis es van desant automàticament.

Torneu a accedir a Perfil > Preferències. Feu clic sobre Preferències del fòrum.

Al menú desplegable Subscripció automàtica al fòrum, seleccioneu l’opció No: no em subscriguis automàticament a les discussions dels fòrums i deseu els canvis.