Com activar el seguiment dels fòrums a una aula virtual

La funcionalitat de seguiment dels fòrums permet que es mostri de forma visual la diferència entre les aportacions llegides i les no llegides.

Per a que aquesta funcionalitat estigui activa, han d’acomplir-se dues coses:

1. El fòrum ha d’estar configurat amb Seguiment de missatges llegits > Opcional. Aquesta opció està accessible des de la pantalla de creació del fòrum i, posteriorment, des de la pantalla de Edita Paràmetres (en mode Activa edició).

2. Cada persona usuària ha d’accedir al seu apartat de Preferències, fent clic sobre el seu nom (situat a la part superior dreta de la pantalla).

Dins l’apartat Preferències del fòrum, heu de seleccionar a Seguiment dels fòrums l’opció Sí: destaca’m els missatges nous i desar els canvis.