Com crear un agrupament

Un agrupament és un conjunt de grups, que pot ser gestionat com un grup.

Per crear-lo:

• Accediu a Participants.
  • Accediu a Agrupaments fent primer clic a Usuaris inscrits per desplegar-ne el menú.

Accedir a la gestió dels grups i agrupaments de l'aula

• Feu clic al botó Crea agrupament.

Accés als agrupaments de l'aula

• Introduïu el Nom de l’agrupament i deseu-ne els canvis.
  • Per seleccionar els grups que formaran aquest agrupament feu clic sobre el botó Mostra grups de l’agrupament corresponent.

• Seleccioneu el/s grup/s des de Membres en potència, per traspassar-los a Membres existents utilitzant el botó Afegeix.

Selecció de grups per afegir a un agrupament

• Per tornar feu clic sobre el botó Torna a agrupaments.