Moodle Mobile

Accedeix directament a les assignatures que tens actives a Moodle de forma àgil i instantània!

Descarrega’t l’App…

googleplay2

appstore2

… introdueix la URL d’accés https://e-aules.uab.cat/2022-23 i… llestos!

Captura afegir CV 2022-23 a l'aplicació Moodle Mobile

Trobaràs informació més detallada sobre la instal·lació de l’APP aquí.

Si no has utilitzat mai aquesta aplicació et recomanem que consultis les nocions bàsiques.

Si vols accedir a tot el Campus Virtual, carrega https://cv.uab.cat al teu navegador.