Fes clic sobre el nom del lliurament.

Llegeix atentament tota la informació que mostra aquesta pantalla i fes clic sobre el botó Afegeix la tramesa.

Arrossega el fitxer del treball des del teu ordinador fins a l’àrea de tramesa de fitxers i fes clic sobre el botó Desa els canvis.