Com descarregar el llistat d’estudiants en excel des de l’aula

• Des de la vista principal de l’aula, feu clic a persones Participants.

Access the Classroom Participants tab

• Feu clic sobre la casella al costat de Cognoms / Nom (inici de la taula de participants) per seleccionar totes les persones.
  • Un cop seleccionades, aneu al final de la taula i desplegueu el menú Amb les persones usuàries seleccionades…
  • Escolliu Microsoft Excel (.xlsx) o l’opció de format de fitxer que us resulti més adient.

Selecció de tot l'alumnat a Participants

La descàrrega s’iniciarà automàticament.