Aviso: parada de las Aulas Moodle

Con el objetivo de realizar acciones de optimización del rendimiento de las Aulas Moodle, el jueves día 2 de abril entre las 7:45h y las 8:30h se llevará a cabo una parada programada de 20 minutos.

Disculpen las molestias que les pueda ocasionar.

TFG amb perspectiva de gènere?

T’estàs plantejant tractar al TFG algun tema relacionat amb les desigualtats de gènere i/o LGBTIQ en la teva disciplina? Saps que pots presentar el teu treball als Premis als millors TFG amb perspectiva de gènere a la UAB? Cada juny l’Observatori per a la Igualtat de la UAB obre la convocatòria del Premi, que s’atorga el mes de novembre.

L’Observatori també t’ofereix idees, recursos i eines per fer un TFG amb perspectiva de gènere. Pots consultar l’instrument que hem creat per ajudar l’alumnat Aquí

Si vols consultar les anteriors convocatòries del premi, entra a la web de l’Observatori per a la Igualtat, Premis TFG amb perspectiva de gènere

En compliment del IV Pla d’Igualtat de Gènere de la UAB (2019-2023).

 

Acceso para la comunidad universitaria a los certificados de los MOOC

La UAB ofrece más de cuarenta cursos en línea abiertos y gratuitos (MOOC) a través de Coursera, plataforma de referencia en este campo. Ahora, los miembros de la comunidad universitaria pueden obtener gratuitamente el certificado de los MOOC que realicen.

 

Eines per treballar en remot

Per a facilitar el treball des de fora de la Universitat hem organitzat les diferents eines i serveis disponibles, que permeten realitzar les tasques habituals, per a cadascun dels col·lectius de la comunitat universitària (Estudiants, PDI i PAS).

Hi ha novetats! [Consultar tota la informació]

 

Professorat: Guia de bones pràctiques de comunicació

 

Prepara i exposa el teu TFG

Accedeix a http://pagines.uab.cat/bcacienciatecnologia.

És una pàgina preparada per la Biblioteca de Ciència i Tecnologia per a estudiants de les Facultats de Ciències, de Biociències i de l’Escola d’Enginyeria que estiguin elaborant el seu TFG.

Conté recursos per a preparar (redacció, eines, drets d’autor…) i per a exposar (com comunicar, com elaborar un pòster…) el Treball de Fi de Grau. També inclou enllaços per veure TFG d’anys anteriors.