Important notice: Virtual Campus scheduled stop

In order to improve Virtual Campus performance, on November 22th (from 7h to 10h), there will be a scheduled stop of Virtual Campus.

 

La cursa de la UAB

La sisena edició de la Cursa de la UAB en suport de La Marató de TV3 serà el dimecres, 13 de desembre. Enguany canvia el recorregut -que es farà per l’interior del campus-, i la distància: cursa de 6,4 km., i caminada de 3,2 km.

 

Teaching staff: recommendations on students communication

It is important to keep informed students about your subject updates or changes.

We recommend to you to use the Virtual Campus Message tool. It is an easy way of communication that sends a copy of the messages to the personal email students.

 

Participa a “UAB Reptes” 2017!

La UAB Reptes és una iniciativa per fomentar la creativitat de l’alumnat de la UAB i impulsar projectes que resolguin reptes socials.

El 22 de novembre, els equips participants, formats per 5 persones estudiants d’un mínim de 3 facultats diferents, dissenyaran una solució innovadora, d’aplicació dins del Campus de la UAB, que resolgui un dels 4 desafiaments proposats, basats en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

La iniciativa estarà dinamitzada per Xavier Verdaguer, d’Imagine Creativity Center.

[+ informació]

 

Base de Datos de Sujetos Experimentales (BDSE-UAB)

Do you want to be part of a “collaboration scholarship” (a list of volunteer UAB people) to participate in online surveys or laboratory experiments conducted by UAB research teams?

Subscription: http://fawlty.uab.cat/LACESS

More information: http://sct.uab.cat/lsds/

 

Teaching staff: first steps in Moodle

If you are beginner in  Moodle this information could be useful!

 

Publicació de materials al Campus Virtual

Amb l’objectiu de facilitar que l’alumnat pugui disposar de forma àgil del material docent que fins ara es dipositava al servei de reprografia, el professorat el podrà publicar al Campus Virtual de la UAB a partir del curs vinent 2017-18.

En cas que aquest material contingui obra subjecta a drets d’autor, es podrà publicar igualment al Campus Virtual de la UAB, en les mateixes condicions com sempre s’ha fet al servei de reprografia.

[+ informació]

 

 

Teaching staff: self-learning Moodle course is open!

banner_intro

If you are teacher and you’d like to learn how to use Moodle, you can sign to: Self-learning Moodle course [available in catalan].