Desactivació de la paperera de reciclatge a Campus Virtual


Degut a un malfuncionament, s’ha desactivat temporalment la paperera de reciclatge de Campus Virtual. Això implica que cal tenir particular cura si s’esborren fitxers i/o activitats, doncs no podran ser recuperats.

Remarcar que per la resta d’accions i funcionalitats el Campus Virtual opera amb total normalitat. Estem treballant per recuperar el funcionament habitual de la paperera, però en tot cas, us recomanem que prengueu les mesures adequades abans d’esborrar arxius o activitats.

Beques per a estudiar idiomes el curs 2021-2022

La UAB convoca beques per als cursos d’idiomes UAB idiomes Campus el proper curs acadèmic 2021-2022. El termini de presentació de sol·licituds és del 24 de maig al 18 de juny.

Més informació al web d’UAB Idiomes Campus.

El Servei d’Activitat Física serà gratuït fins a l’agost

A la UAB compartim salut

Fins al 31 d’agost, el Servei d’Activitat Física de la UAB obre les portes a tota la comunitat universitària i als familiars de primer grau.

[+ informació]

La UAB Barcelona Summer School obre les portes als UABers

Imatge d'estudiants

A partir del 30 d’abril, els estudiants de la UAB poden apuntar-se als 24 cursos de l’Escola d’Estiu per viure una experiència única internacional. A l’edició d’enguany, es combinen classes presencials i online.

[+ informació]

Protocol per prevenir i actuar contra l’assetjament i la violència masclista a la UAB

Estem construint universitats feministesConeix el Protocol per prevenir i actuar contra l’assetjament sexual, l’assetjament per raó de sexe, orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere i la violència masclista de la UAB, així com els serveis, recursos i drets que us poden ser útils. Adreçat a alumnat i personal treballador.

Accés al tríptic amb el nou protocol

Preparant el treball de Final de Grau?

Imatge notícia eines i recursos per realitzar el treball acadèmic

Tant si ets professorat tutor de TFG com estudiant, les Biblioteques de la UAB t’ofereixen un curs de suport per la realització del Treball Final de Grau. Totalment gratuït i virtual.

Si ets alumne, pots inscriure’t directament des de: Formulari d’Inscripcions.

Si ets professorat tutor, contacta amb la teva biblioteca de referència i t’assessorarem de com pots incloure els materials del curs en les teves assignatures: Web Biblioteques

Universitat en línia: recull d’infografies

Avaluació no presencial

Docència virtual

Recursos addicionals