Avís: aturada de les Aules Moodle

Amb l’objectiu de realitzar tasques d’optimització del rendiment de les Aules Moodle, dijous dia 2 d’abril entre les 7:45h i les 8:30h es durà a terme una aturada programada de 20 minuts.

Disculpeu les molèsties que us pugui ocasionar.

TFG amb perspectiva de gènere?

T’estàs plantejant tractar al TFG algun tema relacionat amb les desigualtats de gènere i/o LGBTIQ en la teva disciplina? Saps que pots presentar el teu treball als Premis als millors TFG amb perspectiva de gènere a la UAB? Cada juny l’Observatori per a la Igualtat de la UAB obre la convocatòria del Premi, que s’atorga el mes de novembre.

L’Observatori també t’ofereix idees, recursos i eines per fer un TFG amb perspectiva de gènere. Pots consultar l’instrument que hem creat per ajudar l’alumnat Aquí

Si vols consultar les anteriors convocatòries del premi, entra a la web de l’Observatori per a la Igualtat, Premis TFG amb perspectiva de gènere

En compliment del IV Pla d’Igualtat de Gènere de la UAB (2019-2023).

 

Accés gratuït per a la comunitat universitària als certificats dels MOOC

La UAB ofereix més de quaranta cursos en línia oberts i gratuïts (MOOC) a través de Coursera, una de les plataformes de referència a nivell mundial en aquest tipus d’estudis. Ara, els membres de la comunitat universitària poden obtenir gratuïtament el certificat dels MOOC que realitzin.

 

Eines per treballar en remot

Per a facilitar el treball des de fora de la Universitat hem organitzat les diferents eines i serveis disponibles, que permeten realitzar les tasques habituals, per a cadascun dels col·lectius de la comunitat universitària (Estudiants, PDI i PAS).

Hi ha novetats! [Consultar tota la informació]

 

Professorat: Guia de bones pràctiques de comunicació

 

Prepara i exposa el teu TFG

Accedeix a http://pagines.uab.cat/bcacienciatecnologia.

És una pàgina preparada per la Biblioteca de Ciència i Tecnologia per a estudiants de les Facultats de Ciències, de Biociències i de l’Escola d’Enginyeria que estiguin elaborant el seu TFG.

Conté recursos per a preparar (redacció, eines, drets d’autor…) i per a exposar (com comunicar, com elaborar un pòster…) el Treball de Fi de Grau. També inclou enllaços per veure TFG d’anys anteriors.