Publicació de materials al Campus Virtual

Amb l’objectiu de facilitar que l’alumnat pugui disposar de forma àgil del material docent que fins ara es dipositava al servei de reprografia, el professorat el podrà publicar al Campus Virtual de la UAB a partir del curs vinent 2017-18.

En cas que aquest material contingui obra subjecta a drets d’autor, es podrà publicar igualment al Campus Virtual de la UAB, en les mateixes condicions com sempre s’ha fet al servei de reprografia.

[+ informació]

 

Targeta guanyadora de la Integració Tarifària Abril!

 

Professorat: ja està obert el curs d’autoformació de Moodle!

banner_intro

Si sou professors/es i voleu aprendre el funcionament bàsic de Moodle, ja us podeu inscriure al: Curs d’autoformació de Moodle.

 

Professorat: hi ha novetats!

Creació d’aules de prova

Voleu activar una aula de proves per aprendre i experimentar amb les eines que us ofereix Moodle amb total llibertat? Podeu consultar les instruccions per fer l’activació aquí.

Primers passos en Moodle

Si sou nous en Moodle, aquesta secció us interessa! El contingut s’ha organitzat en format de recorregut guiat de 6 passos. Si els seguiu, podreu aprendre ràpidament les accions bàsiques per preparar la vostra aula. Us recomanem que descarregueu el manual per tenir-lo sempre a mà.

Renovació de l’ajuda del Campus Virtual

Ara és més fàcil trobar l’ajuda! S’han afegit més continguts i categories. A més, es disposa d’un cercador.

 

 

Cap a un nou Campus Virtual basat en Moodle

moodle-logo

Durant el curs acadèmic 2015-2016 es va produir un procés de convivència entre el Campus Virtual clàssic i les aules Moodle, que s’ha prorrogat durant el curs actual 2016-2017.

Actualment estem en una nova etapa que té per objectiu completar la migració cap a les aules Moodle en substitució de l’entorn de Campus Clàssic. Aquest procés finalitzarà quan totes les assignatures del nou curs 2017-2018 estiguin a les aules Moodle.

[+informació]

Ja podeu consultar el contingut de les sessions informatives [Nou!]

 

Professorat: a Moodle podré fer el mateix que fins ara feia al Campus Virtual (entorn clàssic)?

Sí, cada eina del Campus Virtual (entorn clàssic) té la seva correspondència amb eines de Moodle. Aquí podeu consultar la llista.

Però, això no és tot. Moodle ofereix més funcionalitats que de ben segur us poden fer servei. Si les voleu conèixer, descarregueu-vos el manual complert d’usuari i consulteu l’apartat “11. ANNEX I. ACTIVITATS DISPONIBLES” (pàgina 92).