Avís! Aturada Campus Virtual – Revisió elèctrica 2020

Com cada any, i donat el requeriment de revisió obligatòria de les instal·lacions elèctriques que marca la normativa vigent, hi ha programada una aturada general del Servei d’Informàtica i conseqüentment del Campus Virtual de la UAB.

Aquesta intervenció abastarà, com a màxim, des de les 18:00 del divendres 13 de novembre, fins les 08:00 del dilluns 16 de novembre de 2020. Durant aquest període preveiem mantenir la connexió a internet des de tot el Campus, tot i que no es poden descartar interrupcions limitades del servei.

Per a qualsevol consulta o informació addicional envieu un correu a cas@uab.cat.

[+ informació]

Article a #CanalTIC: “Campus Virtual, fes-lo teu!”

Ara que la majoria heu arrencat el curs haureu pogut veure com se us ha emplenat el Campus Virtual d’assignatures, esdeveniments propers, avisos… Si acabeu d’arribar al Campus, heu de saber que serà una de les eines que més utilitzareu diàriament. No decaigueu! En aquest article us mostrarem les principals novetats que presenta i us ensenyarem com en podeu treure el màxim profit!

Convoqueu l’alumnat a les sessions Teams mitjançant el Campus Virtual

Necessiteu convocar el vostre alumnat a les sessions virtuals per tal que sàpiga quan heu planificat una classe de docència en línia?

El Campus Virtual us pot ajudar: creeu una sessió virtual a Teams i afegiu-la al calendari del Campus Virtual, establint-ne a més (si ho necessiteu) la periodicitat amb la que tindran lloc les sessions.

Hi trobareu una guia ràpida i tres exemples pràctics aquí.

Universitat en línia: recull d’infografies

Avaluació no presencial

Docència virtual

Recursos addicionals

 

Coneixes Moodle Mobile?

Accedeix directament a les assignatures que tens actives a Moodle de forma àgil i instantània!

Descarrega’t l’App, introdueix la URL d’accés https://e-aules.uab.cat/2020-21 i… llestos!

[+ informació]

 

Premis TFG amb perspectiva de gènere 2019-2020

Inscripció oberta, fins l’1 de desembre de 2020. Bases i formulari a la web de l’Observatori per a la Igualtat de la UAB, Premis TFG amb perspectiva de gènere.

També us oferim eines per fer un TFG amb perspectiva de gènere, Aquí.

 

Premis als millors TFG sobre desenvolupament sostenible, perspectiva de gènere i ApS!

La UAB premiarà els TFG del curs 2019-2020 que hagin tractat temàtiques vinculades a la transformació social a través de dues convocatòries: una pels treballs amb perspectiva de gènere, i una altra, dels que abordin qüestions sobre desenvolupament sostenible i justícia global. A més, incorpora una menció ApS per els Treballs realitzats amb la metodolgia d’Aprenentatge Servei. Els premis tenen una dotació total de 3000€. Per a més informació, cliqueu aquí.