Assistència, Test offline i Qüestionari interactiu. Documentació disponible a Campus

Voleu incorporar noves eines a les vostres classes? Teniu a la vostra disposició informació sobre el funcionament de les noves activitats del Campus Virtual:

Assistència  – registre de la presència de l’alumnat a l’aula.

Test offline – preparació d’un examen i la seva correcció automàtica a l’aula Moodle, realització de l’examen presencial.

Qüestionari interactiu – dinamització de la classe amb qüestionaris interactius.

Necessiteu desplaçar-vos a la UAB en horari de restriccions de la mobilitat?

Declaració autoresponsable de desplaçament

L’alumnat que hagueu de realitzar activitats docents i d’avaluació presencials en horari de restricció de la mobilitat nocturna, de restricció de la mobilitat d’entrada i sortida de persones del territori de Catalunya o de restricció de la mobilitat d’entrada i sortida de persones el terme municipal, podeu sol·licitar la declaració autoresponsable de desplaçament, mitjançant al formulari següent: Declaració autoresponsable de desplaçament.

Cal accedir-hi amb el NIU i la contrasenya.

Un cop omplert el formulari, la pàgina de resposta conté un enllaç al PDF que heu de descarregar en el mateix moment (no s’hi pot accedir més tard); si no ho feu així, haureu d’omplir una altra sol·licitud.

Nous cursos a UAB Idiomes: consulta les novetats del segon semestre

Imatge anunciant l'oferta de cursos d'idiomes a la UAB

Matrícula oberta als mòduls del segon semestre i a la incorporació a mig curs en els cursos anuals de 104 hores d’alemany (A1 i A2) i d’anglès (B1 a C1.2). Consulta i aquestes i altres novetats del Servei de Llengües per aquest proper semestre.

Més informació al web del Servei de Llengües.

Universitat en línia: recull d’infografies

Avaluació no presencial

Docència virtual

Recursos addicionals