Com compartir un enllaç al Campus Virtual

1. Accediu al Campus Virtual (https://cv.uab.cat) i identifiqueu-vos amb el vostre NIU i contrasenya institucional.
    2. Accediu a la vostra aula moodle i activeu l’edició.
    3. Feu clic sobre Afegeix una activitat o un recurs en la secció corresponent.
      com aferir una activitat o recurs
    4. Seleccioneu la pestanya Recursos i després URL.
    5. Ompliu el camp Nom amb el títol del vídeo i a URL extern, copieu l’adreça generada en compartir el vídeo des del Onedrive. Per finalitzar, feu clic sobre el botó Desa els canvis i torna al curs, situat al final de la pàgina.
    6. L’enllaç a la visualització del vídeo quedarà publicat a l’aula moodle.