Des del 5 de juliol i fins inicis de setembre, en accedir al Campus Virtual veureu al tauler principal les aules del curs 2021-22, però ja podreu començar a gestionar-ne les del curs 2022-23 accedint a Gestió d’aules Moodle (22-23).

Botó per gestionar aules Moodle al curs 2022-23

Tot i tenir accés a les aules del curs 2021-22, no hi podreu inscriure o treure persones usuàries. Si necessiteu portar a terme gestions (creació o gestió de persones usuàries) en aules del curs 2021-22, si us plau contacteu el CAS fent-los arribar la vostra petició amb el màxim de detalls possible.

NOVETATS

El canvi d’any al Campus Virtual porta novetats com la possibilitat de crear preguntes que permeten execució de codi de programa, de descarregar el contingut del curs o un disseny i estructura del blog d’Ajuda renovades, entre d’altres. Podeu consultar-les a Novetats del Campus Virtual 2022-2023.