Cursos 2021-22 i 2022-23. Com exportar el banc de preguntes d’una aula virtual

• Accediu a l’aula moodle que conté el banc de preguntes.
  • Feu clic al menú desplegable de la rodeta (situat a la cantonada superior dreta) > Més.

• Feu clic a Banc de preguntes > Exporta.

• A Format del fitxer seleccioneu Format XML de Moodle.

• Si voleu exportar una categoria concreta seleccioneu-la des del menú desplegable Exporta categoria. Si voleu exportar tot el banc de preguntes, deixeu-lo tal i com està.

• Feu clic sobre el botó Exporta preguntes a un fitxer.

• Espereu fins que es mostri la descàrrega del fitxer i deseu-lo al vostre ordinador.