Com publicar una estructura web en una aula moodle utilitzant un recurs fitxer

Si disposeu d’un web correctament estructurat podeu publicar-lo a la vostra aula moodle. Per fer-ho, seguiu les instruccions:

• Comprimiu en un fitxer .zip, el vostre web.
    • Activeu l’edició de l’aula.
    • Feu clic sobre el botó Afegeix una activitat o un recurs de la secció/setmana corresponent.
    • Seleccioneu la pestanya Recursos i després el recurs Fitxer.
    • Ompliu el camp Nom i arrossegueu, amb el ratolí, el fitxer zip que conté el web fins al camp Fitxers seleccionats.
    • Feu clic sobre el fitxer zip, s’obrirà una finestra emergent. Feu clic sobre el botó Unzip.
    • Feu clic sobre el fitxer corresponent a la pàgina d’inici (normalment és index.html). Tot seguit us apareixerà una finestra emergent. Feu clic sobre el botó Configura el fitxer principal.
    • Deseu els canvis. Des de l’aula, clicant sobre el fitxer creat, es podrà navegar pel web.